Wie wij zijn

WACO groen, thuis in groen

Ruim 40 jaar een begrip in groen

Welkom bij Waco Groen, opgericht in 1980 door Herbert Wagenaer. Ons bedrijf heeft door de jaren heen een stevige reputatie opgebouwd als dé specialist in tuinaanleg, inrichting en onderhoud. Ons bedrijf telt inmiddels meer dan 15 professionele en gespecialiseerde medewerkers die samen een hecht team vormen. Met een groen hart en passie voor het vak gaan ze geen enkele uitdaging uit de weg. Daarnaast werken wij ook met externe specialisten. Complete, exclusieve tuininrichting is wat Waco Groen levert inclusief het leggen en plaatsen van straatwerk, riolering, sproei installaties, pergola’s en vlonders. Een smaakvolle tuininrichting gaat hand in hand met lekker wonen. Een tuin moet zo mooi zijn dat u er ’s winters de gordijnen voor open laat.

Waco 40 jaar

Klik hieronder om de video te bekijken

Visie

Bij Waco Groen is onze visie geworteld in het geloof dat een groene leefomgeving essentieel is voor het welzijn van mens en dier. We streven naar de creatie van weelderige, functionele tuinen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een bron van vreugde en rust vormen voor onze klanten.

Missie

Onze missie is helder: we willen dromen waarmaken door complete, groen oplossingen te leveren. Met een team van toegewijde professionals en samenwerking met externe experts streven we naar perfectie. Ieder project een unieke uitdrukking is van stijl en functionaliteit.

Hoe gaan wij te werk

Uw wensen bespreken

Wij komen graag bij u langs, bekijken het perceel en bespreken de wensen en mogelijkheden met u.

Uw tuin ontwerpen

Onze ontwerpafdeling gaat voor u aan de slag. Wij visualiseren uw tuin middels diverse 3D tekeningen.

Uw tuin aanleggen

Nadat het ontwerp van uw tuin is goedgekeurd gaan wij beginnen met de voorbereiding en aanleg van uw tuin.

Uw tuin onderhouden

Nadat uw tuin volledig is afgeleverd zullen wij indien wenselijk uw tuin periodiek van het juiste onderhoud voorzien.

Maatschappelijk verantwoord

Waco Groen voelt een sterke verantwoordelijkheid jegens de maatschappij. We omarmen duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid in elk aspect van ons werk, van materiaalgebruik tot energie-efficiënte. Onze inzet gaat verder dan tuinen, het is een verbintenis tot het creëren van een groenere, gezondere en milieubewuste wereld.

Modern, duurzaam en betrokken

In een wereld die voortdurend evolueert, omarmt Waco Groen moderniteit. We benutten de nieuwste technologieën en ontwerptrends om duurzame, toekomstbestendige ontwerpen te creëren. Onze betrokkenheid bij elk project gaat verder dan de oplevering, we bouwen langdurige relaties op met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en een gedeelde liefde voor groen.