Wat wij doen

Tuin onderhoud

Uw tuin in top conditie

Om te kunnen blijven genieten van uw tuin is regelmatig onderhoud belangrijk. Zonder verzorging is ook de fraaiste tuin in korte tijd een treurige woestenij. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw tuin in goede conditie blijft. Een goed onderhouden tuin met een verzorgde aanblik is een verfraaiing van uw woonomgeving. Samen met u stellen wij een onderhoudsschema op, zodat de tuin elk seizoen weer in perfecte conditie is en blijft. Wij komen een aantal keer per jaar langs om alles op de juiste tijd de juiste aandacht te geven. Dit gaat uiteraard verder dan alleen het snoeien van de heg. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het onderhoud van uw sprinklerinstallatie, waterpomp van uw zwembad of de grond van uw tennisbaan. Sinds 1980 houdt Waco zich bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen. Onze hoveniers weten als geen ander hoe ze met uw dierbare eigendommen om moeten gaan.

Vakkundig onderhoud

Een tuin is een levendig kunstwerk dat zorg en aandacht verdient. Bij Waco Groenvoorzieningen gaan we verder dan het traditionele onderhoud; we bieden vakkundig onderhoud op maat. Onze ervaren hoveniers begrijpen dat elk aspect van uw groene oase unieke zorg nodig heeft. Of het nu gaat om het snoeien van bomen, het onderhouden van bloembedden of het zorgen voor de technische aspecten zoals sprinklerinstallaties en waterpompen, wij behandelen elk detail met de hoogste nauwkeurigheid. Uw tuin is ons vakmanschap, en ons onderhoudsteam zorgt ervoor dat het elk seizoen floreert.

Groen erfgoed

Waco Groen draagt sinds 1980 bij aan het behoud van groen erfgoed. Onze passie voor tuinen gaat verder dan het aanleggen; we koesteren en onderhouden groene schatten met toewijding. Onze hoveniers zijn niet alleen bedreven in het snoeien en verzorgen van planten, maar ook in het behouden van de technische aspecten van uw buitenruimte. Of het nu gaat om het optimaliseren van irrigatiesystemen, zwembadpompen of sportfaciliteiten zoals tennisbanen, wij behandelen elke tuin als een erfgoed dat gekoesterd moet worden. Waco Groenvoorzieningen, waar groen behoud een levenslange toewijding is.