Wat wij doen

Tuin aanleg

Kwaliteit boven alles

Een tuin mag vandaag de dag een exclusieve uitstraling hebben. Men mag zien dat er over nagedacht is. U wordt intensief betrokken in dit proces. We maken een afspraak bij u thuis,  zodat we een goed beeld krijgen van de tuin en zijn bewoners en inventariseren uw wensen, zoals wat is het budget? Maar ook: moeten we bijvoorbeeld rekening houden met spelende kinderen op het gazon of juist niet? Of is er een tennisbaan in het tuinplan opgenomen? Ook hiervoor  heeft Waco een deskundige oplossing.

Altijd een maatproduct

De tuin is als een maatpak. Met de gewenste details en accenten op de juiste plaats. Na de eerste fase waarin een schetsontwerp wordt gemaakt, volgt het definitieve ontwerp. Als dit vast staat kunnen we aan de slag met het uiteindelijke beplantingsplan. Hierin gaat het om de concrete invulling van de plantenkeuze. In ons woordenboek komt de term ‘kan niet’ niet voor. Wij voeren uit wat de opdrachtgever wenst. Mochten expertises nodig zijn die wij niet in huis hebben, wij  daarvoor externe partijen in om het project tot een perfect einde te laten komen. 

Tot de kleinste details

Bij Waco Groen geloven we in meesterlijk vakmanschap. Elk aspect van het ontwerpproces, van schets tot beplanting, wordt met uiterste precisie behandeld. De exclusiviteit van uw tuin zit hem in de details en de zorgvuldig geplaatste accenten. Ons team streeft naar perfectie in elk project, met een onwankelbare toewijding aan de visie van onze opdrachtgevers. Het maatwerk van Waco Groenvoorzieningen is niet alleen een tuinontwerp; het is een uniek kunstwerk dat de persoonlijkheid van de bewoners weerspiegelt.